Direct Mail (DM)

  • Alles in 1 hand
  • 30+ jaar ervaring
  • Voordelige portotarieven

Persoonlijke post

Een persoonlijke brief met een mooie aanbieding. Of een gepersonaliseerd gadget of creatieve folder om uw merknaam te verstevigen. Direct mail werkt om nieuwe klanten te werven of bestaande relaties aan u te verbinden. Met een krachtige, pakkende tekst en bijpassende vormgeving verstuurt u de beleving van uw merk fysiek naar uw (potentiële) klanten. En met een goed aanbod brengt u die specifieke groep ontvangers direct in beweging.

DM van idee tot op de mat

Maar hoe komt u op een origineel idee? Hoe zit het met opmaak en design? Welke papiersoort is het beste? Verstuurt u de mailing in een envelop of past een milieuvriendelijke folie beter bij wat u als bedrijf wilt uitstralen?

HCMedia adviseert en begeleidt u bij het hele DM-proces. Of alleen dat deel waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Van idee tot op tijd in de bus bij uw klanten en relaties.

Zo bent u verzekerd van een mailing die past bij de uitstraling en budget van uw bedrijf. Verzekerd? Vanzelfsprekend, want HCMedia werkt al jarenlang in de DM-wereld. Daardoor profiteert u ook van scherpe portotarieven.

Liever digitale nieuwsbrieven versturen?

Ook met aantrekkelijke e-mailnieuwsbrieven kunt u uw marketingdoel bereiken. Zo weet u de aandacht voor uw organisatie of product vast te houden. Of interesse te wekken voor nieuwe producten en diensten.

HCMedia adviseert over en begeleidt bij het maken en verzenden van professionele en zakelijke online nieuwsbrieven.